Over ons

Over ons

Welkom bij The Rolling Stews!

Wat leuk dat je even bij ons op de website rond kijkt. We laten je hier graag de gezichten achter (in) de foodtruck zien. We zullen onszelf even voorstellen, zodat jij beeld hebt met wie je in contact komt wanneer je een aanvraag gaat doen.

Beginnen met de hoofdchef en ambitieuze foodtrucker Siemen Legebeke. Siemen is samen met rasondernemer Patrick Legebeke (beter bekend als ‘vader van’) de foodtruck gestart. Hier zie je één van de eerste foto’s die gemaakt is van de mannen als tevreden foodtruck bezitters.

Foodtruck uit Deventer
“Ik ben een hele trotse vader. Het is echt leuk om mee te mogen maken dat je zoon zich zo goed ontwikkelt als ondernemer.” - Patrick

Helpende handen

Naast vader en zoon is ook fijnproever Marlinda Legebeke (tevens vrouw van ‘vader van’) vaak van de partij. “De passie voor de foodtruck werkt heel aanstekelijk” vertelt Marlinda enthousiast. “Ik ga graag mee om te helpen waar ik kan.”  

Karin The Rolling Stews

Tot slot zit creatieveling Karin Lubbers (Ook wel ‘vriendin van’) vast in het team van The Rolling Stews. “Zo valt werken in het weekend goed vol te houden!” geeft ze lachend aan. 

Daarnaast hebben we geregeld een paar handen extra nodig om zo gezamenlijk een waanzinnig evenement neer te kunnen zetten. Hiervoor hebben we een aantal horeca strijders bij elkaar verzameld die graag hun handen uit de mouwen steken en die zeker niet mogen ontbreken op deze pagina. Daarom volgt hieronder nog een overzicht van een aantal knappe koppen die geregeld hun beste beentje voorzetten voor- tijdens- en na alle evenementen.

Glenn Meijer
Sam catering
Sam Waanders
Max van Remmen
Dick The Rolling Stews
Dick Stokman
Jesse The Rolling stews
Jesse Tersteeg
Bas Koudijs
Martin Kok
Jorg Kooijman

Wil jij graag onze foodtruck zien op jouw evenement? Neem dan snel contact op!