Ons verhaal

The Rolling Stews is de foodtruck van vader Patrick en Zoon Siemen Legebeke. Siemen heeft veel ervaring met het werken in de horeca en in de afgelopen jaren heeft hij regelmatig gewerkt in Foodtrucks. Zijn droom: een eigen foodtruck. Ras-ondernemer Patrick kon dit idee natuurlijk alleen maar toejuichen en besloot zijn zoon te helpen met dit waanzinnige idee.

De keuze voor Stoofpotjes was snel gemaakt omdat ze daar allebei ontzettend gek op zijn. Met een grote voorliefde voor muziek uit de jaren 60 en 70 hoefde ook over de naam niet lang te worden nagedacht. Er werd een oude bus gekocht, gerenoveerd en zo ontstond The Rolling Stews.

Deelname TV programma

The Rolling Stews doet mee aan een TV programma. Dit programma volgt mensen die het roer om gaan gooien en met een eigen foodtruck starten. Voordat je een foodtruck hebt gekocht, hebt gepimpt en gaat draaien op je eerste festival, moeten er natuurlijk een aantal stappen worden genomen. Hoe vind je bijvoorbeeld een geschikte foodtruck? Wat kost zoiets? Hoe ga je winst maken? Wat ga je verkopen? Wat zijn de valkuilen? Het programma volgt dit hele proces. Vanaf woensdag 8 juli te zien – woensdag 22 juli zal The Rolling Stews te zien zijn.