Hapjes bestellen voor thuis

Het organiseren van een feestje kan soms best een uitdaging zijn. Er zijn heel veel dingen waar je rekening mee moet houden. Als het gaat om gezellig samen eten, kan het daarom een goed idee zijn om hapjes te bestellen in plaats van alles zelf te maken. Dit is niet alleen gemakkelijker, maar het kan ook zorgen voor een mooie afwisseling op het menu. 

Het bestellen van hapjes is een makkelijke manier om met vrienden of familie te kunnen genieten van lekkere, verse gerechtjes. Wij bieden een ruime selectie van smaakvolle hapjes. Perfect voor elke gelegenheid.

Samenstelling van het menu

De gerechten zijn altijd gemaakt van verse ingrediënten en worden bereid door onze ervaren koks die aandacht schenken aan elk hapje op de plank. Onze specialiteit ligt bij de huisgemaakte stoofhapjes die van 14-uur-gegaard stoofvlees worden bereid. 

Daarnaast is er ook voor de vegetariërs een ruim aanbod aan vega(n) producten, zodat ieder gezelschap met elkaar kan een hapje eten. Geef je wensen door aan onze koks, zodat we een persoonlijk samengestelde hapjesplank bij jou af kunnen leveren. Of je nu op zoek bent naar iets om te serveren tijdens een verjaardag, een jubileum of gewoon een avondje thuis met vrienden, wij staan voor je klaar om je te ondersteunen. 

Hapjes bestellen bij The Rolling Stews

Wil jij hapjes bestellen voor jouw feestje? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken. Wij maken een unieke plank klaar op basis van jouw input. Deze bezorgen we voor aanvang bij jou thuis en we halen naderhand de vaat weer bij je op. Dat scheelt voor jou een heleboel werk, zodat jij je aandacht op de gasten kan blijven richten.

Hapjesplank