Food truck bruiloft

Spannend, de grote dag komt in zicht! Je hebt hoogstwaarschijnlijk al een idee over wat jullie graag willen voor deze speciale dag. Is het beeld van een foodtruck blijven hangen? Dat is een heel goed idee! 

Je bent hier op het juiste adres voor alle informatie over de ‘food truck bruiloft’ opties die wij aanbieden. Lees rustig verder en laat ons vooral weten wat we voor jullie bruiloft kunnen betekenen. Je kan natuurlijk ook altijd vrijblijvend een offerte van de food truck aanvragen.

Foodtruck huren bruiloft

Gezellig samen eten is voor veel mensen een heel belangrijk onderdeel van de bruiloft. Je wilt graag dat alle gasten het naar hun zin hebben en dat iedereen lekker kan genieten van de heerlijke hapjes en drankjes. Een foodtruck huren voor je bruiloft is dan een heel goed idee. Steeds vaker krijgen we aanvragen binnen van prachtige bruidsparen voor het huren van onze authentieke foodtruck voor op deze speciale dag.

Onze food truck op je bruiloft staat namelijk niet alleen supergaaf in het totale plaatje, maar daarbij is hij ook mega praktisch. Volledig voorzien van onze eigen keuken kunnen we alle gasten van elk type maaltijd voorzien. Aan de hand van jullie wensen kunnen we een passend stoof menu samenstellen die volledig bij jullie thema aansluit. Daarnaast bieden we ook nog eens verschillende drankarrangementen aan. Zo kunnen jullie de gehele catering van de bruiloft via 1 centrale plek(je) laten organiseren.

Foodtruck bruiloft kosten

Afhankelijk van het budget zijn er heel veel verschillende opties mogelijk. Over het algemeen worden de kosten voor het inhuren van de foodtruck op je bruiloft bepaald door verschillende persoonlijke factoren:

  • Hoeveel (dag)gasten zijn er aanwezig?
  • Hoeveel gangen wil je serveren?
  • Wil je bediening of een liever een lopend buffet?
  • Wil je een drankarrangement erbij boeken?
  • Is er nog aankleding nodig voor de locatie?

Er zijn dus een heel aantal punten welke meespelen in de kosten voor een foodtruck op je bruiloft. Dit is ook de reden dat de prijzen erg uiteenlopen. Vraag daarom een offerte aan, zodat we een op maat gemaakt aanbod naar je kunnen sturen.

Zei je nou ook aankleding? Ja dat lees je goed! Sinds kort kan je via ons een mooie tent, tarp, of bar huren voor op de bruiloft. Zo houden jullie zelf meer tijd over voor de persoonlijke zaken die jullie dag écht speciaal maken.

Referenties food truck bruiloft

Ben je benieuwd hoe andere bruidsparen onze foodtruck service hebben ervaren? Lees hieronder de verhalen van de prachtige bruiloften waarbij wij al aanwezig waren.

Imre
Imre
@bruid
Lees verder
“Super vriendelijk geholpen , alles kon en natuurlijk heerlijk eten, jullie hebben onze bruiloft nog mooier gemaakt!”
food truck op bruiloft

“Imre belde mij vier maanden voor hun trouwdag. Ze waren nog op zoek naar een late-night snack voor alle 160 gasten.” Vertelt Siemen. “Ze hadden de gehele bruiloft zelf gepland op een boerderij. Op een gegeven moment vlogen de hooibalen over het terrein en kwam de bruid bezaaid onder het gras nog een broodje halen! Ik heb zelden zo hard gelachen.” Grinnikt de foodtrucker nog na.