Catering Deventer

Catering Deventer

Met onze foodtruck hebben we in de afgelopen jaren al heel veel plekken in binnen- en buitenland bezocht. Toch bestaat er niks mooiers dan het ’thuis’ gevoel zodra je de Deventer skyline weer in de verte ziet verschijnen. Zoek je naar een goede catering in Deventer? Neem dan snel contact op! Ook voor bruiloften, verjaardagen of zakelijke evenementen.

Deventerse receptuur

Als trotst Deventenaren hebben we daarom ook de receptuur van onze Engelse gerechten gecombineerd met de specialiteiten van deze prachtige oude Hanzestad. Zo verwerken we de beroemde Deventer Koek in onze stoofgerechten om zo een heerlijke zoetige en kruidige smaak te creëren. 

Ook kan je als cateraar in Deventer natuurlijk niet onze eigen bierbrouwerij onopgemerkt laten. Daarom hebben we in samenwerking met Davo onze stoof nóg lekkerder kunnen maken door gebruik te maken van hun donkere bierassortiment. 

“Door het lange stoofproces van onze gerechten verdampt de alcohol vanzelf uit het eten, waardoor alleen de ronde smaak van het bier in het gerecht achterblijft” – Siemen 

Catering Deventer
Cateraar Deventer

Referenties uit Deventer

Er is een grote kan dat je onze truck (onbewust) al hebt zien rijden door Deventer. Want naast cateringen die we buiten Deventer hebben gedraaid, hebben we er ook een heel aantal in onze thuishaven mogen verzorgen. Zo kan je ons kennen van een heleboel verschillende evenementen die in en rondom het prachtige Deventer hebben plaatsgevonden. Hieronder zullen we een aantal referenties voor je uitlichten:

Stadsfestival Deventer

Catering Deventer Stadsfestival

“Wat een spektakel was dat!” zegt Siemen met een tevreden blik. “We waren al erg vroeg op de locatie aanwezig, zodat we een mooie plek uit konden zoeken. Het was ook prachtig weer die dag kan ik me herinneren.” Afgelopen jaar hebben we met The Rolling Stews bij het Deventer Stadsfestival heel veel gave optredens, leuke mensen en lekker eten gezien. “Ik vind het vooral leuk dat we onze eigen Deventerse mensen daar kunnen serveren. Een paar dagen later loop je ze dan ergens anders weer tegen het lijf en krijg je nog complimenten over het eten. Daar word ik echt blij van!” Geeft Karin nog aan. “Als het aan mij ligt komt deze vast op de agenda voor de komende jaren te staan.” Sluit Siemen mee af. Zien we jou daar? 

Video afspelen over Speciaalbier festival Deventer

Catering Deventer Speciaalbier Festival

Het Speciaalbier festival Deventer werd georganiseerd door- en op de prachtige locatie van De Zwarte Silo. “Wij hebben daar alle bierliefhebbers voorzien van een goede bodem, zodat iedereen lekker kon blijven genieten van de gezellig sfeer die daar hing.” Vertelt Siemen. “Ik weet nog dat we daar veel meer vegetarische varianten van de stoof hebben geserveerd dan op een gemiddelde catering klus. Gelukkig komen we altijd goed voorbereid aan, zodat we nooit mensen teleur hoeven stellen.” Als bierliefhebbers konden we het zelf niet laten om aan het einde nog te proosten op deze heerlijke dag. “De foodtruck hebben we de volgende ochtend opgehaald, die mochten we gelukkig in goed overleg nog een nachtje laten staan, zo hebben we er zelf ook nog een klein feestje van gemaakt.” Grapt Siemen.

Catering Stadsstrand Deventer

Catering Meadow (Stadsstrand Deventer)

Aan het einde van de zomer is het stadsstrand Meadow in Deventer altijd op zoek naar een gezellige cateraar, omdat zij zelf al de keuken van hun idyllische pop-up strandtent sluiten. Zodra wij nog plekken vrij hebben in de agenda dragen we hier met liefde aan bij. “Aan het einde van een festival seizoen is het prachtig om je foodtruck bij de IJssel neer te zetten. Zodra ik dan richting huis ga, kijk ik altijd nog even via de brug achterom. Een mooier plaatje dan dit ga je niet krijgen hoor!” Zegt Siemen trots. “Vooral als we nog een goed nazomer weer hebben en de zon achter de IJssel wegzakt voel je zo’n klein geluksmomentje van binnen. Doe mij dit nog maar duizend keer.” 

Catering Mennekes (zakelijk Deventer)

Voor de lancering van een nieuw product werd de parkeerplaats van het bedrijf omgetoverd tot feestterrein. “Zouden we bij The Rolling Stews ook de dranken en aankleding van de locatie kunnen bestellen voor onze 70 gasten?” Werd aan ons gevraagd. In de trant van ‘volledige ontzorging’ hebben wij dit sinds afgelopen jaar in ook in ons assortiment opgenomen. Dus antwoordde Siemen volmondig met: “Tuurlijk! Zeg maar wat je hebben wilt en ik regel het voor je.” Zo hadden we die dag een grote tent opgezet, statafels opgeklapt, een bar ingericht en de catering voorbereid voor alle gasten van die dag. 

5/5

Als reactie hierop hebben we een prachtige recensie ontvangen: “The Rolling Stews hebben catering georganiseerd op event van bedrijf waar ik werkzaam ben. Super geregeld en heerlijk gegeten. En crew van The Stews is enorm enthousiast en hartelijk.”  – I. Koetsier

Updates uit Deventer

Naast de passie voor het creëren van de ultieme herinnering voor elk evenement blijven we onszelf ook op het gebied van ondernemen uitdagen. Zo hebben we de afgelopen tijd zeker niet stil gezeten tussen alle prachtige opdrachten door. Met onze droom om van elke gelegenheid de beste te maken, hebben we een nieuw catering project opgezet. Zo zijn we op dit moment bezig met de bouw voor het nieuwe huis van de foodtruck aan de rand van Deventer. Zo kunnen we vanaf aankomend jaar nóg meer prachtige mensen in en rondom Deventer voorzien van onze specialiteiten. Wat een plaatje is het al hè?!

Vanaf maart 2023 kunnen we beginnen met het inrichten van deze nieuwe loods. We zullen jullie uiteraard op de hoogte houden van de verder ontwikkelingen wat betreft de cateringen en festival aanvragen uit de buurt. Vind je het leuk om meer persoonlijke informatie te zien of wil je graag achter de schermen meekijken met alle ontwikkelingen? Volg ons dan op de socials: @therollingstews.

Nieuwe locatie van de catering in Deventer